نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

,
نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

کشور سلطنتی بلژیک از جمله کشورهای اروپای شمالی و مقر اصلی اتحادیه اروپا است؛ از آنجایی‌که این کشور عضو منطقه شینگن است، ورود و خروج به آن مستلزم دریافت ویزا است. با بوستان گشت همراه باشید.

نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک
بلژیک یکی از کشورهای قدیمی قاره سبز است که دارای پایگاهی مهمی از لحاظ سیاسی – مقر اصلی اتحادیه اروپا و یکی از بنیان‌گذاران پیمان آتلانتیک شمالی – است. همچنین، این کشور در همسایگی برخی از مهمترین کشورهای مانند هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار داشته و یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است.

بلژیک علاوه بر برخورداری از موقعیت استراتژیک، دارای آب و هوایی معتدل و بارانی بوده و نیمی از مساحت این کشور توسط جنگل‌ها احاطه شده است. از این‌رو، جاذبه‌های تاریخی و طبیعی در کنار موقعیت سیاسی موجب افزایش رفت و آمد به این کشور شده است.

انواع ویزای بلژیک
نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف سفر باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود.

ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
اجازه اقامت (ویزای نوع D)
ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

مدارک لازم برای ویزای توریستی بلژیک
نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

تکمیل فرم درخواست ویزا به همراه یک نسخه کپی
۲ قطعه عکس جدید (قطع پاسپورتی ۴*۶)
هزینه درخواست ویزا
اصل و یک سری کپی از مدارک ذیل نیز باید ارائه شود؛ گفتنی است اصل مدارک پس از انجام بررسی‌های لازم به متقاضی استرداد خواهد شد.

۱) اصل گذرنامه و کپی: گذرنامه متقاضی باید حداقل تا ۳ ماه پس از انقضای ویزا دارای اعتبار باشد. همچنین، کپی گذرنامه باید از تمامی صفحه‌ها، از جمله صفحه‌های دارای مهر ویزا، ارائه شود.

۲) ترجمه شناسنامه

۳) برنامه سفر: منظور از برنامه سفر مکان‌هایی است که تمایل به بازدید از آن‌ها دارید.

۴) مدارکی دال بر استطاعت مالی: ارائه مدارکی دال بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (٩۵یورو بابت هر روز اقامت)

۵) رزرو هتل: برای تمامی مدت زمان اقامت

۶) رزرو بلیط هواپیما

۷) بیمه‌نامه مسافرتی معتبر با پوشش ۳۰,۰۰۰ یورو

۸) مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضی در ایران

الف) کارمندان:

گواهی اشتغال به کار
فیش حقوقی
مدرکی دال بر دارابودن بیمه درمانی؛ برای مثال، لیست بیمه
گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)
ب) تجار:

اسناد شرکت
رسید پرداخت آخرین مالیات
گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)
ج) افراد با کار آزاد و خویش فرما:

پروانه کسب (دفتر، مغازه و…)
رسید پرداخت آخرین مالیات
گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)
د) افراد بازنشسته:

حکم بازنشستگی
گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)
ه) برای همراهانی که شاغل نیستند:

همسر: سند اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه)
فرزندان: سند اثبات رابطه خویشاوندی (ارائه شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است).
برگه اشتغال به تحصیل (باتوجه به سن فرزند)
رضایتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)
رضایتنامه محضری از پدر یا مادر (در صورتی که فرزند تنها با یکی از والدین سفر می‌کند).
۹) ارائه مدرکی دال بر رابطه متقاضی با ایران مانند سند مالکیت و…

 

نکته‌های مهم:

نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک
درخواست ویزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل یک ماه قبل از تاریخ تخمینی سفر ارائه شود.
پس از دریافت پاسخ مثبت ویزا، متقاضی باید رسید پرداخت هتل و بلیط خریداری شده خود را ارائه دهد.
دارندگان ویزای شنگن می توانند از دیگر کشورهای عضو شینگن نیز وارد خاک بلژیک شوند.
همچنین درخواست‌هایی مورد بررسی قرار خواهند گرفت که مقصد اصلی سفر در منطقه شینگن کشور بلژیک باشد.
تعیین وقت برای درخواست ویزا

برای تعیین ویزا متقاضی ابتدا باید به سایت www.visaonweb.diplomatie.be مراجعه کرده و شخصا نسبت به تکمیل فرم درخواست اقدام کند. در صورت تکمیل فرم بدون ایراد یا اشکالی «شماره پیگیری» به وی داده خواهد شد. بدیهی است پس از دریافت شماره متقاضی قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نخواهد بود. سپس متقاضی باید برای دریافت وقت به سایت www.visa4Belgium.com مراجعه کند (در اختیار داشتن شماره اینترنتی برای این مرحله الزامی است). پس از تعیین وقت حضور در سفارت از فرم مربوطه پرینت گرفته و در روز مذکور دو کپی از فرم را به همراه داشته باشد.

نکته‌های مهم:

نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک
از تاریخ یازدهم خردادماه ۱۳۹۶، سفارت بلژیک در تهران از فرآیند ویزای آنلاین استفاده می‌کند.
فرم درخواست وقت ملاقات رایگان است.
وقت تعیین شده مختص متقاضی بوده و امکان انتقال آن وجود ندارد.
در صورت عدم حضور در وقت مقرر اجازه دریافت وقت مجدد تا ۳ ماه داده نخواهد شد.
تنها متقاضیان اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

زمان لازم برای درخواست ویزا
نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

برای درخواست ویزا بهتر است حداکثر ۳ ماه و حداقل ۳ هفته پیش از تاریخ عزیمت اقدام شود.

هزینه ویزا

نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری) ۶۰ یورو و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو است. همچنین، در صورت منفی بودن نتیجه درخواست این مبلغ قابل استرداد نخواهد بود.

سفارت بلژیک در ایران
نحوه دریافتی ویزای توریستی بلژیک

نشانی: تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک ۴

تلفن‌ تماس برای امور ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۲۴۷۳۱۳ و ۲۲۳۹۱۱۶۰ (۰۲۱)

پست الکترونیک: visa.teheran@diplobel.fed.be

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *