چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

,

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

یونان یکی از کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن است که سفر به آن مستلزم دریافت روادید از طریق سفارت این کشور در تهران است.

یونان به دلیل برخورداری از قدمت تاریخی و فرهنگی دارای جاذبه‌های بی‌نظیری است. علاوه بر جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی، هزینه سفر به یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه‌تر است و از این رو، گردشگران از سراسر دنیا برای لذت بردن از سواحل آفتابی و سفری به گذشته در شهرهای قدیمی، به یونان سفر می‌کنند؛ در نتیجه، یونان یکی از برترین مقصدهای گردشگری در سطح اروپا به شمار می‌رود.

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

از آنجایی که این کشور یکی از اعضای معاهده شینگن است، گردشگران برای سفر به آنجا باید از طریق سفارت یونان در تهران، ویزای توریستی شینگن دریافت کنند. البته طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت یونان، از تاریخ دوشنبه ۱۲ فوریه سال ۲۰۱۸ امور مربوط به دریافت مدارک، تعیین وقت ملاقات، ثبت اطلاعات بیومتریک و… به کارگزار سفارت واگذار شده است.

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

انواع ویزای کوتاه مدت شنگن

دولت یونان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛

ویزای گردشگری
ویزای تجاری
ویزای ملاقات خانواده و بستگان
ویزای ترانزیت فرودگاهی
ویزای کودکان زیر ۱۸ سال
ویزای ویژه شهروندان عضو اتحادیه اروپا

مراحل دریافت ویزا

متقاضی ابتدا باید با توجه به نوع سفر نوع ویزای درخواستی را مشخص کند؛ سپس، فرم درخواست را از اینجا دانلود کرده و آن را به صورت دقیق تکمیل کند. ارائه فرم مذکور در روز مصاحبه به همراه سایر مدارک الزامی است.

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

در مرحله بعد باید متقاضی باید با ارسال ایمیل وقت مصاحبه درخواست کند. پس از انجام کامل این مرحله، ایمیلی حاوی نامه و تاریخ مصاحبه برای متقاضی ارسال می‌شود. نتیجه درخواست‌های ارسالی به این ایمیل‌ها تا دو روز کاری برای متقاضیان ارسال می‌شود. در مرحله پایانی، متقاضی در تاریخ تعیین شده باید به همراه مدارک برای انجام مصاحبه و ثبت اطلاعات بیومتریک مراجعه کند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

۱) شناسنامه

۲)‌ گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه قبلی (ارائه فتوکپی صفحه‌هایی از گذرنامه که روادید شینگن در آن درج شده الزامی است)

۳)‌ نامه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته (به زبان انگلیسی)

۴)‌ عکس رنگی جدید با ابعاد ۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر

۵) گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان)

۶) گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان)

۷) لیست بیمه کارمندی

۸) حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان)

۹) رزرو بلیط و هتل

۱۰) بیمه نامه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو

مدت زمان صدور ویزا
چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

کلیه متقاضیان می‌توانند تا سه ماه پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنند. حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت ۲ هفته است.

نکته‌ها
الف) کلیه متقاضیان باید شخصا برای انجام مراحل درخواست ویزا به کارگزار مراجعه کنند. کودکانی که هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند، باید به همراه والدین خود به دفتر کارگزار مراجعه کنند.

ب) حضور شخص متقاضی در روز مصاحبه الزامی است.

سفارت یونان در ایران

چگونه ویزای توریستی یونان بگیریم ؟

نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، بلوار اسفندیار، پلاک ۴۳
کدپستی: ۱۹۶۷۹۱۵۶۸۱
تلفن: ۲۲۰۵۰۵۳۳ و ۲۲۰۵۶۷۸۴ (۰۲۱)
تماس‌های ضروری: ۰۹۱۹۸۲۹۸۶۲۷
نمابر: ۲۲۰۵۷۴۳۱
وب‌سایت: www.mfa.gr/tehran
پست الکترونیک: gremb.teh@mfa.gr
کارگزار سفارت
نشانی کارگزار سفارت: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیخ بهائی شمالی، خیابان عرفی شیرازی، ساختمان شماره ۴۹، طبقه چهارم
وب‌سایت کارگزار سفارت: www.vfsglobal.com/greece/iran
واحد مشاوره و پاسخگویی: ۲۷۶۷۴۰۰۰ (۰۲۱)
ساعت کاری کارگزار سفارت: واحد ثبت‌نام همه روزه به جز روزهای جمعه و شنبه از ساعت ۸ تا ۱۵ و جمع‌آوری پاسپورت ساعت ۱۵ تا ۱۷
پست الکترونیک کارگزار برای ارسال درخواست‌‌ وقت ملاقات انفرادی: appointmentgreece@vfshelpline.com
پست الکترونیک برای ارسال درخواست‌ وقت ملاقات گروهی یا آژانس‌ها: greeceirangroups@vfshelpline.com

0 پاسخ

ثبت دیدگاه

مایل به ملحق شدن به بحث هستید ؟
به ما بپیوندید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *