چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

,

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

کشور پادشاهی دانمارک یکی از کشورهای اروپای شمالی است که از نظر اقتصادی، اجتماعی و کیفیت زندگی در سطح بالایی قرار دارد و یکی از مرفه‌ترین کشورهای اروپایی محسوب می‌شود. شهر کپنهاک پایتخت این کشور است و نزدیک ۲ میلیون نفر جمعیت دارد. این شهر از طرف مجله Monocle، یکی از بهترین شهرهای جهان از لحاظ کیفیت زندگی معرفی شده است. این مطلب زیبا را در بوستان گشت دنبال کنید.

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

دانمارک از سال ۲۰۰۱ به عضویت پیمان شینگن درآمده است و از این‌رو، سفر به این کشور نیازمند دریافت ویزای شینگن از طریق سفارت دانمارک در تهران است. ویزای شینگن به ویزای کوتاه مدتی گفته می‌شود که دارنده آن می‌تواند حداکثر تا مدت ۹۰ روز در خاک کشورهای اروپایی عضو این پیمان اقامت داشته باشد. البته بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزای شینگن وجود دارد.

انواع ویزای شنگن دانمارک

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

ویزای شنگن دانمارک به چهار نوع دسته‌بندی می‌شود:

ویزای نوع A که به آن ویزای ترانزیت گفته می‌شود و فرد مسافر فقط حق عبور از فرودگاه‌های دانمارک را دارد.
ویزای نوع B ویزای عبور نامیده می‌شود که فرد مجاز به خروج از فرودگاه است.
ویزای نوع C که به نام ویزای توریستی معروف است مورد استفاده بسیاری از ایرانی‌ها برای رفتن به کشور دانمارک است.
ویزای نوع D مخصوص تجار و بازرگانان است و این امکان را برای آن‌ها به وجود می‌آورد که در طی چند سال تجارت به دانمارک سفر کنند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای دانمارک

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

۱. اصل گذرنامه دارای اعتبار و صفحه خالی برای درج ویزا

۲. اصل شناسنامه، کپی از تمام صفحه‌ها و ترجمه‌ آن به زبان انگلیسی

۳. اصل سند ازدواج یا طلاق. اصل ترجمه‌ رسمی سند ازدواج و کپی رنگی سند در صورت دیدار همسر در دانمارک

۴. اصل مدارک اثبات نسبت خانوادگی با معرف در دانمارک به همراه کپی، مانند شناسنامه‌های والدین

۵. فرم درخواست ویزا که با دقت، کامل و صحیح تایپ شده باشد (دریافت فرم‌های درخواست ویزا)

۶. یک قطعه عکس رنگی جدید، تمام رخ با زمینه‌ی روشن، ۴٫۵x۳٫۵ سانتی‌متر که ۸۰٪ آن را چهره تشکیل داده باشد.

۷. دعوت‌نامه‌ جدید از معرف در دانمارک با قید نام و نام خانوادگی، شماره‌ی پرسنلی (CPR)، آدرس، تلفن، ایمیل، طول مدت و تاریخ تقریبی دیدار و توضیح در خصوص پوشش هزینه‌های اقامت متقاضی در دانمارک توسط معرف. در صورت آنلاین بودن دعوت نامه، علاوه بر کد دعوت‌نامه، باید پرینت آن را هم همراه داشته باشید.

۸. کپی واضح و خوانا از کارت اقامت یا گذرنامه‌ی دانمارکی معرف که روی آن شماره پرسنلی (CPR) یا شماره خارجی (UDL) مشخص باشد

۹. کپی گواهی تغییر نام معرف در دانمارک، در صورتی که معرف نامش را تغییر داده باشد

۱۰. برای افراد شاغل یا محصل، گواهی کار یا تحصیل به زبان انگلیسی با ذکر تاریخ استخدام، سمت، مدت مرخصی و تعهد بازگشت به کار پس از پایان مرخصی؛ برای بارنشستگان ارائه‌ اصل و کپی کارت بازنشستگی یا آخرین حکم بازنشستگی یا آخرین فیش حقوقی بازنشستگی و ترجمه به زبان انگلیسی.

۱۱. گردش حساب سه ماه اخیر با مهر بانک مربوطه

۱۲. متقاضیانی که قبلا به دانمارک سفر کرده‌اند یا جواب مثبت یا منفی دریافت نموده‌اند، باید اصل گذرنامه‌ی قبلی، کپی روادیدهای قبلی به دانمارک و نامه‌ سفارت را همراه داشته باشند.

۱۳. اصل و کپی از بیمه مسافرتی پزشکی به مدت روزهای اقامت در منطقه، معتبر برای یک بار ورود به کل کشورهای شنگن، با پوشش حداقل ۳۰‌,۰۰۰ یورو که این پوشش باید روی برگه‌ رسید بیمه‌نامه قید شود.

۱۴. یک پاکت پستی متوسط با نام و نشانی کامل متقاضی به عنوان گیرنده با ذکر کدپستی مربوطه که تمبر کافی روی آن الصاق شده باشد.

مراحل دریافت ویزای دانمارک

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

مرحله اول: متقاضی ابتدا باید فرم درخواست را دانلود کرده و پس از تهیه پرینت، آن را تکمیل و امضا کند.

مرحله دوم: تهیه مدارک لازم و تعیین وقت ملاقات برای انجام مصاحبه و ثبت اطلاعات بیومتریک (دریافت مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک توسط کارگزار سفارت انجام می‌شود.)

مرحله سوم: مراجعه حضوری

مدت زمان صدور ویزا
مدت رسیدگی به درخواست ویزای توریستی دانمارک ۱۰ تا ۱۲ روز طول می‌کشد و اگر شخص از کشوری جز کشور خودش این درخواست را ارائه دهد به مدت یک ماه طول خواهد کشید.

سفارت دانمارک در ایران

چگونه ویزای دانمارک بگیریم؟

  • نشانی: تهران، بالا تر از پل صدر، خیابان هدایت، خیابان دشتی، پلاک ۱۰
  • تلفن: ۲۸۱۵۵۰۰۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۶۴۰۰۰۷
  • پست الکترونیک: thramb@um.dk
  • پست الکترونیک (امور ویزا): thrambvisa@um.dk
  • وب‌سایت: www.iran.um.dk
  • ساعات کاری سفارت: یکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۹ تا ۱۵
  • تلفن‌های کارگزار سفارت: ۸۸۱۷۸۸۲۹ و ۸۸۷۵۰۷۴۵ (۰۲۱)

 

منبع: کجارو