اوج خوشمزگی و لذت; با بهترین غذاهای آلمان بیشتر آشنا شوید
اوج خوشمزگی و لذت; با بهترین غذاهای آلمان بیشتر آشنا شوید
دوستان عزیز بوستان گشت امروز قصد داریم در مورد غذاهای لذیذ کشور آلمان اطلاعات بسیار مفیدی در اختیار شما قرار دهیم. پیشنهاد می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید برای معرفی بهترین غذاهای آلمان. آلمان یکی از کشورهای بسیار متمدن و صنعتی است که وعده های غذایی خود را براساس حفظ سلامتی انتخاب می کنند و آن ها را به صورت عالی طبخ می کنند. این کشور توجه زیادی به بخش غذایی خود دارد. قسمت اصلی فرهنگ، غذاهای محلی آلمان می باشد و در این سرزمین هم مانند کشورهای دیگر غذاهای هر منطقه با منطقه دیگر متقاوت است.
کیک جنگل سیاه
کیک گیلاسی یا همان کیک جنگل سیاه از محبوب ترین دسرهای سرزمین آلمان است. همینطور جنگل سیاه، از مناطق پربازدید می باشد که گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است.
سوسیس
از غذاهای مورد علاقه آلمانی که مصرف آن هم بسیار زیاد است، می توان به سوسیس اشاره کرد. همچنین سوسیس در این کشور در انواع فراوانی تولید می شود.
شنیتزل
شنیزتل یک نوع از کتلت های آلمانی ها است که دارای طعمی بسیار خوشمزه می باشد. اما این غذا در حقیقت برای کشور اتریش است. کتلت آلمانی با گوشت، پودر سوخاری، آرد و تخم مرغ تهیه می شود.
پرتزل
آلمانی ها از پرتزل در مهمانی های خود استفاده می کنند. این نان پخته شده از خمیر به شکل گره می باشد و از نان های محبوب این سرزمین است.
Sauerbraten
Sauerbraten یکی از غذاهای معروف کشور آلمان است. چون این غذا از چند نوع گوشت متفاوت درست می شود و آلمانی ها عاشق غذاهای گوشتی هستند.
بلغور قرمز
بلغور قرمز یک نوع از پودینگ های کشور آلمان می باشد که متشکل از بلغور و میوه های خوشمزه ای همچون انگور فرنگی قرمز، سیاه، رزبری قرمز، توت سیاه، توت فرنگی و گیلاس سیاه است. اگر به آلمان سفر کردید حتما این پودینگ را امتحان کنید.
Kartofflepuffer
مواد اصلی این پنکیک سیب زمینی، از تخم مرغ، پیاز، سیب زمینی رنده شده و ادویه تشکیل شده است و به همراه سس سیب در غذای های اصلی سرو می شود.
نودل “Kasespatzle”
نودل Kasespatzle از بهترین غذاهای آلمان و غذاهای محبوب جنوب آلمان است که از تخم مرغ و آرد سفید درست می شود. این گونه نودل ها بعد از اینکه در آب جوش طبخ داده می شوند، همراه با پنیر و پیاز بو داده شده قابل سرو هستند.
خورشت آلمانی “Eintopf”
Eintopf یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و از غذاهای محلی آلمان است که در روزهای سرد بیشتر از آن استفاده می شود. مواد اصلی این خورشت از سیب زمینی، آب گوشت، انواع سبزیجات، گوشت قرمز، مرغ یا ماهی متشکل شده است.
شهر ممنوعه چین و حقایقی که باید بدانید
شهر ممنوعه چین و حقایقی که باید بدانید
چین، یکی از زیباترین و درعینحال پررمز و راز ترین مقاصد گردشگری دنیا است. همانطور که می دانید دیدنیهای این کشور کم نیست و اگر بخواهیم از دیدنیها و طبیعت چین سخت بگوییم، روزها و شاید هفتهها برای این کار کم باشد. یکی از دیدنیترین و زیباترین مناطق گردشگری در شهر پکن در چین، شهر ممنوعه است. شهر ممنوعه ازنظر تاریخی بسیار بااهمیت است و در لیست ۵ جاذبه مهم دنیا قرار دارد که سالانه میلیونها گردشگر را به این شهر میکشاند. با بوستان گشت همراه باشید.
بهترین فصل برای بازدید از شهر ممنوعه پاییز است. در فصل بهار، زمان باز شدن شکوفهها، منظره شهر ممنوعه رویایی است، ولی ممکن است کمی گرمای هوا شما را آزار دهد، ولی پاییز فصلی بسیار ایدهآل برای بازدید از شهر ممنوعه است.
یکی دیگر از جاذبههای اطراف شهر ممنوعه، میدان تیان آنمن است. این میدان بزرگترین میدان جهان است که در نزدیکی شهر ممنوعه قرار دارد. از دیگر بناهای مهم این منطقه میتوان به پلهای جین شوی و دیوار سرخو اشاره کرد.
اطراف شهر ممنوعه پر از جاذبههای طبیعی است. شهر ممنوعه در یکی از خوش آب و هواترین نقاط پکن قرار دارد و دسترسی به آن بسیار راحت است. اگر پس از بازدید از شهر ممنوعه قصد خرید را داشتید، کافی است به خیابان وانگفینگینگ بروید. این خیابان در نزدیکی مجموعه شهر ممنوعه قرار دارد.
مساحت شهر ممنوعه، دو برابر واتیکان و سه برابر ارگ کرملین است. براساس حدس و گمانها تعداد ۱ میلیون کارگر و هنرمند برای ساخت شهر ممنوعه ۱۴ سال کارکردهاند.
موزه کاخ شهر ممنوعه، یکی از بزرگترین موزههای فرهنگ در دنیا است. بازدیدکنندگان شهر ممنوعه این شانس را دارند در بازدید از این بنای تاریخی، یکی از کاملترین مجموعههای تاریخی دنیا را ببینند. این مجموعه هزاران سال تاریخ چین را در خود جای داده است و یکی از برترین موزههای جهان بهشمار میرود.
اگر روزی به شهر ممنوعه سفر کردید، غذا خوردن در رستورانهای نزدیک به مجموعه و داخل مجموعه را فراموش نکنید، در این رستورانها میتوانید به سبک یک شاهزاده غذا بخورید.
یکی از معروفترین غذاها پکن، اردک است، اردک از غذاهای اشرافی آن زمان بوده و بسیاری از پادشاهان از اردک بهعنوان غذای موردعلاقهشان یادکردهاند. یکی از معروفترین رستورانهای چینی در نزدیکی شهر ممنوعه قرار دارد که فاصله آن با تاکسی تنها چند دقیقه است.
شهر ممنوعه محبوبترین جاذبه گردشگری چین است. بااینکه بناهای تاریخی بسیار زیبا و مهمی در خاک چین وجود دارند، ولی امروز شهر ممنوعه بهعنوان محبوبترین جاذبه گردشگری چین شناخته میشود. این مجموعه بنا سالانه ۱۴ میلیون گردشگر را به چین میکشاند. شاید باور این موضوع برایتان سخت باشد، ولی در ایام تعطیلات ازدحام جمعیت به حدی میرسد که افراد برای تهیه بلیت صف میکشند.
شهر ممنوعه در نزد مردم چین از اهمیت بالایی برخوردار است و بهعنوان یک گنج ملی از این مجموعه بنا یاد میشود و بهعنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.
شهر ممنوعه تنها یکی از کاخ تاریخی در چین است. این شهر زیبا امروز بهعنوان بزرگترین کاخ تاریخی در جهان شناخته شده است. دو کاخ دیگر چین، قدمت بالایی دارند، ولی شهر ممنوعه با ثبت رکورد ۵۰۰ سال حاکمیت سلطنتی، توانسته عنوان بزرگترین کاخ باستانی دنیا را به دست بیاورد.
جمعا ۹۹۹۹٫۵ اتاق در قصرهای شهر ممنوعه وجود دارد. به اعتقاد گذشتگان چینی، اقامتگاه امپراتوران آسمانی ۱۰ هزار اتاق دارد و امپراتورانی که پسر امپراتور آسمانی هستند، باید خویشتندار بوده و نباید از تعداد اتاقهای امپراتور آسمانی تجاوز میکردند. به همین دلیل تعداد اتاقهای شهر ممنوعه نیم اتاق کمتر از تعداد اتاقهای کاخ آسمانی است.
دیوار سرخرنگ به ارتفاع چند متر و به طول بیش از ۳۴۰۰ متر شهر ممنوعه را احاطه کرده و بیرون این دیوار رودخانه حفاظتی جاری است.
شهر ممنوعه براساس نظام تشریفاتی سلسلههای فئودالی و اصول طبقاتی ساخته شده است. طرح کلی، وسعت، شیوه معماری، رنگ و تزیینات همه نشاندهنده امتیاز خاندان سلطنتی و سلسلهمراتب اشرافی است. سه قصر این مجموعه یعنی قصر تای حه، قصر جون حه و قصر بایو حه که توجه را بیشتر جلب میکنند، محل اعمال قدرت امپراتوری امپراتوران و برپایی مراسم پرشکوه بوده است. قصر تای حه، مرکز تمام شهر ممنوعه و تخت سلطنتی طلاییرنگ امپراتور در این قصر دیده میشود. این قصر دارای مجللترین معماری در شهر ممنوعه است. این قصر در شمال میدان بر سکوی مرمری سفیدرنگی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع و بلندای ۸ متر ساخته شده است. ارتفاع آن ۴۰ متر است که به لحاظ ارتفاع، بلندترین بنای شهر ممنوعه است.
شهر ممنوعه به روایتی وسیعترین و کاملترین مجموعه معماری چوبی در جهان است.
این اثر با ساختاری مستطیل شکل مساحتی حدود ۷۲ هکتار دارد. ابعاد آن ۹۶۱ متر طول در امتداد شمال به جنوب و ۷۵۳ متر عرض در امتداد شرق به غرب است. دیواری با ارتفاع ۱۰ متر و حفرهای با عرض ۵۲ متر دورتادور مجموعه را فراگرفته است. در هر ضلع دیوار، یک دروازه وجود دارد و بر روی ضلع جنوبی «دروازه نیمروز» و بر روی ضلع شمالی «دروازه نیروی ایزدی» دیده میشود. دیوارها ضخیم هستند و طوری طراحی شدهاند که در برابر آتش توپخانه آن زمان مقاومت کنند.
در مورد سازه های آبی شوشتر بیشتر بدانید !
در مورد سازه های آبی شوشتر بیشتر بدانید !
شوشتر از شهرهای استان خوزستان در جنوب غربی ایران است. این شهر در دامنه کوه های زاگرس قرار دارد. پس از حمله اعراب به ایران این شهر زیبا، لقب دارالمومنین (شهر مومنان) را گرفت. شوشتر با مساحت ۲۴۳۶ کیلومتر مربع در شمال استان خوزستان قرار گرفته است.
جمعیت آن ۱۳۹ هزار نفر است و پنجاه و هفتمین شهر از نظر جمعیت در ایران است و در استان خوزستان پس از کلانشهر اهواز و شهرهای دزفول و آبادان چهارمین شهر بزرگ استان از لحاظ جمعیت محسوب می شود. شوشتر علاوه بر خاک آبرفتی دامنه زاگرس که بسیار حاصلخیز است دارای معادن گچ، آهک، سنگ ساختمانی، شن و ماسه است.
در شوشتر جنگل های بزرگی به صورت بیشه نیز در میان شاخه های مختلف رودخانه کارون وجود دارند.
جنگل ها و مراتع شوشتر ۱۷۵ هزار هکتار است. شوشتر دارای زمستان و پاییزی مدیترانه ای می باشد. این شهر با زیست بوم جلگه ای-کوهستانی خود در سراسر سال و به ویژه در نوروز، پذیرای گردشگران است. گرم ترین و سردترین ماه های سال این شهر به ترتیب تیر و دی می باشند. طبق گفته تاریخ نویسان، شوشتر به معنی خوبتر است و چون شهر شوش رو به ویرانی می رفت، این نام ایجاد شد.
این منطقه خوش آب و هواتر و حاصلخیزتر از شوش بود و آن را شوشتر یعنی از شوش بهتر نامیدند. شوشتر و آثار باستانی آن در نشست سالانه کمیته میراث جهانی یونسکو در ۲۶ ژوئن ۲۰۰۹ در اسپانیا به عنوان دهمین اثر ایران با شماره ۱۳۱۵ به ثبت رسید. زبان مردم شوشتر گویش شوشتری از گویش های زبان فارسی است.
همچنین گویش بختیاری و زبان عربی نیز دیده می شود. شوشتر شهری دیدنی است که صنایع دستی فراوانی دارد که از جمله آن به پارچه بافی، ابریشم بافی، کپو بافی، جاجیم بافی، حجاری (سنگتراشی)، معرق ساقه گندم، فلز کاری و طلاسازی و زرگری اشاره می کنیم. قدیمی ترین آثار شناخته شده در شوشتر مربوط به دوران پارینه سنگی و پیش از تاریخ بوده است.
این شهر در دوره ایلامی به دلیل نزدیکی به معبد چغازنبیل از اعتبار ویژه ای برخوردار بوده است.
شوشتر در دوره اشکانیان پایتخت حاکمان محلی خوزستان بوده و در زمان ساسانیان یکی از مراکز مهم خوزستان به شمار می رفته است. این مقاله درباره اجزای سازه آبی شوشتر و جاذبه گردشگری سازه آبی شوشتر است.
سازه های آبی
سازه های آبی این شهر زیبا مجموعه ای از پل ها، بندها، آسیاب ها، آبشارها، کانال ها و تونل های عظیم هستند که در ارتباط با یکدیگر کار می کنند. بنای اولیه این سازه در دوران هخامنشیان تا ساسانیان برای بهره برداری از آب ساخته شده است. در مقالات تاریخ نویسان از این مجموعه به عنوان بزرگ ترین مجموعه صنعتی پیش از انقلاب صنعتی یاد شده است. این مجموعه به همراه پانزده اثر دیگر در نشست سالانه کمیته میراث جهانی یونسکو در۲۶ ژوئن ۲۰۰۹ با عنوان نظام آبی تاریخی شوشتر بصورت یکجا به عنوان اثر ایرانی در فهرست میراث جهانی یونسکو با شماره ۱۳۱۵ به ثبت رسیده است. این مقاله سازه های آبی شوشتر و اجزای سازه آبی شوشتر است.
اجزای مجموعه آبشارها و آسیابهای آبی شوشتر
بخش های مختلف سازه آبی شوشتر براساس نوشته ها عبارتند از: بند میزان، برج کلاه فرنگی، پل بند گرگر، صابئین، بند ماهی بازان شوشتر (بند خدا آفرین)، بند ماهی بازان شوشتر (بند خداآفرین)، قلعه سلاسل، کانال داریون، پل بند شادروان، بند خاک، پل بند لشکر، پل شاه علی و بند شرابدار.
ویژگی های بنا
اساس کار مجموعه به این صورت است که سد گرگر مسیر رودخانه را مسدود کرده و سطح آب را برای آبگیری سه تونل حفر شده در تخته سنگ بالا می آورد. تونل های سه گانه آب را به مجموعه هدایت می کنند و به کانال های متعددی تقسیم می شوند که پس از گرداندن چرخ آسیاب ها، آب بصورت آبشارهایی به محوطه ای حوضچه مانند سرازیر می شود.
یک ویژگی بسیار زیبا و منحصر بفرد نیز که در این مجموعه وجود دارد و جلوه ای خاص بدان می بخشد این است که آب حاصل از پساب آسیاب ها بصورت آبشارهای مصنوعی زیبا به محوطه ای حوضچه مانند می ریزد که منظره ای چشم نواز و دل انگیز را در مقابل دیدگان هر بیننده بوجود می آورد.
برخی پیچیدگی هایی که در طراحی تونل های آبرسانی وجود دارد، جهت بهره برداری غیر از مصارفی همچون آبیاری زمین ها بود. رود گرگر کاملاً کند می باشد و احداث آن را به اردشیر بابکان، شاهنشاه ساسانی نسبت داده شده است. موقعیت ممتاز و شرایط مناسب زندگی در شوشتر به دلیل مجاورت با رودخانه کارون است.
آشنایی با ترسناک ترین مکانهای گردشگری ایران
آشنایی با ترسناک ترین مکانهای گردشگری ایران
مکان های ترسناک در سراسر جهان مشتاقان خود را دارند و حتی با وجود مرموز بودنشان هم ،همواره مورد بازدید قرار میگیرند.در ایران کشور زیبای ما هم از این نقاط ترسناک وجود دارند که در گذر زمان همچنان لباس رمزآلود خود را از تن در نیاورده اند. ذکر این نکته هم فراموش نشود که کنجکاوی یکی از تمایلات بشر بوده است که در هر حال انسان را به سوی کشف ناشناخته ها جذب کرده و او را راهی سفرهای مرموزی می کند که انتهای آنها راه مشخصی نیست.بعضا راههایی هم بوده که راهی شونده آن، هرگز باز نگشته و نحوه ناپدید شدنش هم مانند خودش در هاله ای از ابهام باقی مانده است. همانطور که ذکر شد، در ایران هم نقاطی وجود دارند که رازهایی سر به مهر را در دل خود گنجانده اند و با وجود گذر سالیان دراز، هنوز گشوده نشده اند. گاهی این راز و رمزها شاهکار خالق هستی و برخی دیگر ساخته دست آدمیزاد، اشراف مخلوقات جهان هستند. در این مطلب شما را به ترسناک ترین مکان های گردشگری در ایران می بریم تا شاید شما،سر از رمز و رازهای ترسناک ترین جاهای ایران دربیاورید.
قبرستان طلسم شده
گورستانی به نام «سفیدچاه» در بهشهر مازندران قرار گرفته که از نظر ظاهری تفاوت هایی با دیگر گورستان های کشور دارد. خاک این گورستان سفید است، سنگ قبرهای آن همه به صورت عمودی هستند و بعد از نام و نام پدر، شغل افرادی که فوت شدند به صورت نمادین بر روی این سنگ ها تراشیده شده است.به گفته کارشناسان و باستان شناسان این گورستان قدیمی ترین گورستان مسلمانان در ایران است و قدمت آن به دوره تیموریان برمیگردد.افسانه های بومی و محلی زیادی از این گورستان روایت می شود. بومیان خاک سفید این گورستان را جادویی می دانند و باور دارند که به خاطر این خاک سفید، جنازه مرده ها از بین نمی رود.برخی محلی ها هم می گویند که اجنه در این قبرستان رفت و آمد دارند. شب ها، اطراف قبرستان مه گرفته و بسیار ترسناک می شود، و می گویند که ممکن است بخاطر مه راهتان را شب ها در این گورستان گم کنید.جعبه ای چوبی و بسیار قدیمی در این گورستان وجود دارد که توسط مردم نگهداری و حفاظت می شود. مردم محلی اعتقاد دارند که این جعبه طلسم شده و توسط اجنه هم محافظت می شود و اگر این جعبه از گورستان خارج شود، شومی را با خود به همراه می آورد.

قبرستان طلسم شده
کلبه وحشت
منطقه جنگلی و اسرارآمیز هفت دغنان در شهر صومعه سرا در استان گیلان سال هاست که مقصد ماجراجویان و گردشگران فراوانی است. محلیان صداهای زیادی از این جنگل شنیده اند و می گویند، بهتر است تا شب نشده این منطقه را ترک کنید. ولی اگر برای تجربه وحشت و دلهره به این ناحیه سفر کرده اید به قسمت شرقی روستا بروید، جایی که هوا ناگهان سنگین تر می شود و وجود کلبه ای متروکه و پرماجرا که افسانه های محلی زیادی در دل آن گنجانده شده به این فضای سنگین می افزاید. بر طبق باور محلی ها، اگر تنها بتوانید یک شب در این کلبه دوام بیاورید، ارواح شما را ثروتمند خواهند کرد.با وجود این خرافات، سال ها است که هیچ یک از بومیان و محلی ها حاضر نشده اند حتی برای ثروتمند شدن، به این خانه نزدیک شوند. دلیل ترس از این کلبه جنگلی سرنوشت شوم و هولناک کسانی است که برای ثابت کردن شجاعت خود یک شب را در این کلبه مرموز و نفرین شده گذرانده اند. روایت می شود که عده ای نیز قربانی شده و جان خود را در این کلبه از دست داده اند. از همان موقع تا الان هیچکس اجازه ورود به این کلبه جنگلی را ندارد و تنها از دور می توانید این کلبه جنگلی را نظاره کنید.

کلبه وحشت

کلبه وحشت
دره ارواح
دره ارواح یا کول خرسان ، دره ای اعجاب انگیز و اسرارآمیز در استان خوزستان است که پیمایش مسیر سخت و هراس آور آن، هیجان و شگفتی را برای شما به ارمغان می آورد. چشمه ها از دیوار های این دره شگفت انگیز می جوشند و درختان بادام کوهی، نخل ها و درختان وحشی انگور، تصاویر خیال انگیزی را پدید آورده اند.در راه عبور از این دره حیرت انگیز، گاهی دیواره های ۲۰۰ متری عظیم به هم نزدیک شده، راه باریک تر شده و آسمان گم می شود و آنوقت است که در این فضای وهم انگیز و نفس گیر، دلهره به سراغتان می آید. شاید به همین دلیل است که نام دیگر این دره را «دره ارواح» گذاشته اند.

دره ارواح
دودکش جن
دودکش جن در نزدیکی ماه نشان در استان زنجان، یکی از شگفت انگیزترین و پرقصه ترین، پدیده های ایران است. این پدیده، سنگ بزرگی درون یک دشت، با چند ستون بزرگ روی آن است که هرکدام سری قارچ شکل و همچون آدمیان کلاه به سر دارد.دودکش جن در اصطلاح زمین شناسی «هودو» هم نامیده می شود و در حقیقت به نوعی از فرسایش گفته می شود که در اثر آن مناره های طویلی از رسوبات و سنگ ها از لایه های ابتدایی باقی می مانند.دژی هم در زیر این پدیده از دوران ساسانیان به یادگار مانده که «تخت دیو» یا «قلعه بهستان» نامیده می شود. مردم محلی جایگاه این سنگ بزرگ را جایی که جن ها در آن زندگی می کنند، می دانند و بر این باورند که موجودات زنده نمی توانند شب را در کنار آن سپری کنند.

دودکش جن
گورستان انسان های بی دهان
منطقه باستانی معروف به شهر یری در شمال غربی روستای پیرازمیان در ۳۱ کیلومتری شرق مشگین شهر قرار دارد. جایی در کنار رود قره سو که وسعت آن به ۴۰۰ هکتار می رسد و از سه قسمت دژ نظامی، معبد و قوشا تپه تشکیل می شود. قدمت قلعه و معبد به ۱۴۵۰ پیش از میلاد و قوشا تپه به ۷ هزاره پیش از میلاد می رسد.محوطه شهر یری اولین بار در سال ۱۹۷۸ ق .م توسط هیئت چارلز برنی شناسایی و بررسی شد. او معتقد بود که عمر بعضی آثار تا هزاره سوم قبل از میلاد، عصر آهن، سفال خاکستری و نخودی و نارنجی هم می رسد.عده ای از باستان شناسان قدمت این محوطه را تا ۹ هزار سال هم تخمین می زنند و معتقدند که سنگ تراشه های اشکال انسان مربوط به ۷ هزار سال قبل از میلاد مسیح در این منطقه موجود است. در نزدیکی های همین محوطه، سنگ قبرهایی با نقش هایی یکنواخت از چهره انسان هایی که دهان ندارند دیده می شوند که ابعاد آنها از۴۰ سانتیمتر تا۲مترمتغیر است و تعداد تقریبی آنها به بیش از ۱۰۰ مورد می رسد. در این محوطه می توانید یک قلعه وسیع با دیوار دفاعی سنگی از نوع خشکه چین را در کنار محلی برای برگزاری آیین های مذهبی و گورهای باستانی متعدد ببینید. تا به حال حدود ۴۵۰ گور در این محل شناسایی شده است که ابعاد کوچکترین آنها ۲در۳ متر و بزرگترین آنها ۲در۸ متر است. علاوه بر این، یک غار باستانی و تپه های متعلق به دوره های مختلف از دیگر دیدنی های این منطقه است. اغلب گردشگران و علاقه مندان به حوزه باستانشناسی وقتی به محوطه باستانی شهریری وارد می شوند با حجمی از آثار و ابنیه های تاریخی روبرو هستند که در نوع خود بسیار جالب توجه به نظر می رسد.محوطه باستانی و تاریخی شهریری که در سال ۸۱ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید از جمله آثار و ابنیه های تاریخی فاخر اردبیل است که اگر ابعاد تاریخی و باستانی آن مورد توجه قرار گیرد، کاوش های متعدد ادامه یابد و مطالعات تاریخی انجام شود بخش بزرگی از تاریخ این منطقه آشکار می شود و یک حرکت ماندگار به وجود می آید.

گورستان انسان های بی دهان

گورستان انسان های بی دهان
جنگل جیغ
جنگل ها همواره ،یکی از مرموزترین و پر رمز و رازترین نقاط جهان بوده اند. در مجموعه ترسناک ترین جاهای ایران در مشهد جنگلی قرار دارد که از غروب آفتاب تا طلوع خورشید صدای جیغ ها و نعره های درختان آن، رعب و وحشت را در دل اهالی روستای سربرج برانگیخته است. به گفته برخی، در این مکان از نمونه ترسناک ترین جاهای ایران صدای جیغ شبیه صدای زنی است که زنده زنده در حال سوختن در آتش است که ضجه می زند و کمک میخواهد.علاوه بر صدای فریادهایی که از این جنگل شنیده می شود، شکل و هیبت درختان این جنگل هم به نوبه خود وحشت آور است. با بررسی ها و تحقیقات انجام شده معلوم شد این صداها و فریادها مربوط به جیرجیرک ها یا ملخ هایی است که در دل درختان خانه کرده اند.ولی هنوز برخی از اهالی معتقدند که این صداهایی که از جنگل شنیده می شود، هیچ شباهتی به صدای جیرجیرک یا ملخ ندارد و این جنگل نفرین شده و محل سکونت اجنه است. برخی معتقندند که شیاطین و روح های نفرین شده و سرگردان، شب هنگام در این روستا پرسه می زنند و این اصوات دلخراش را به وجود می آورند.نکته قابل توجه دیگر درباره این جنگل این است که رودخانه ای که در این جنگل جریان دارد قبلا در فصولی از سال خشک بود، اما همزمان با شروع صداها از جنگل از سال ۱۳۹۰، این رودخانه همچنان در این جنگل جاری است.

جنگل جیغ
هزار توی سیاه رمز آلود
در مجموعه ترسناک ترین جاهای ایران و در استان خراسان رضوی، قناتی در شهر گناباد، وجود دارد به نام «قنات قصبه» که افسانه های زیادی از در و دیوار آن سرازیر می شود. بر طبق یک افسانه، این قنات به فرمان «بهمن» یکی از سلاطین قدیم ایران زمین ،برای کفاره گناهی بزرگ احداث شده است.براساس داستان مشهور «دوازده رخ» در «شاهنامه فردوسی»، قدمت بنای این قنات به قبل از پادشاهی کیخسرو می رسد. جدا از این روایت ها و داستان های اسطوره ای، بررسی های باستان شناسان نشان می دهد که این قنات متعلق به دوران هخامنشیان است.تاکنون هیچ کس تصوری از انتهای این قنات ندارد ،چون تابحال کسی تا آخر قنات نرفته ولی کارشناسان طول آن را ۳۵ کیلومتر تخمین زده اند.دنیای عجیب و رازآلود این قنات با آن دالان های تو در تو، چاشنی ترس را برای هرکس به ارمغان می آورد. اگر عاشق هیجان هستید سری به این قنات بزنید.

هزار توی سیاه رمز آلود

هزار توی سیاه رمز آلود
غاری که قاتل است
زمانی که پای مرگ در میان باشد، آدم ها می ترسند و درباره عامل مرگ، قصه ها و افسانه های زیادی روایت می کنند. در مجموعه ترسناک ترین مکان های گردشگری در ایران ، در کرمانشاه غاری تاریک به نام «غار پرآو» وجود دارد که طبق گفته محلی ها،انسان ها را می بلعد و از مهم ترین مکان های گردشگری وحشت در ایران برای غارنوردان حرفه ای است.غار پرآو بزرگترین غار عمودی دنیا و از ترسناک ترین جاهای ایران محسوب می شود که به عنوان اورست غارهای جهان نیز شناخته می شود. این غار تاریک، سرد، عمیق و صعب العبور است و به خاطر گرفتن جان پنج تن از غارنوردان، لقب «غار قاتل» را از آن خود کرده است.گفته می شود پیکر دو تن از این غارنوردان هنوز در این غار ۷۰۰ متری باقی مانده و همین باعث ایجاد رعب و وحشت برای بازدید از این غار شده است. بازدید از غار پرآو برای مردم عادی و حتی کوهنوردان مبتدی بسیار خطرناک است و به هیچ وجه سفر به این مکان از ترسناک ترین مکان های گردشگری در ایران توصیه نمی شود.

غاری که قاتل است

غاری که قاتل است
گورستان ایستاده کودکان
برای شناخت ترسناک ترین مکان های گردشگری در ایران در ابتدا به سراغ شهر خشتی بم میرویم، ارگ بم باشکوه ترین و قدیمی ترین سازه خشتی دنیا در شهر بم و در استان کرمان است که هرساله گردشگران زیادی برای تماشای بقایای آن به دیدنش می روند ولی کمتر کسی از راز هولناکی که این ارگ با خود حمل می کند، خبر دارد. چندی پیش، قبل از زلزله ویرانگر بم، باستان شناسان و کارشناسان، جسد مومیایی چند کودک و اسکلت نوزادانی را در دیواره های بلند و لابه لای حصارهای این ارگ با شکوه یافتندباستان شناسان، اسکلت ۶۸ کودک و نوزاد را که به صورت عمودی و ایستاده، لابه لای دیوارهای خشتی و گلی ارگ بم دفن شده بودند، تشخیص دادند. در مورد اینکه چرا جسد این کودکان لا به لای دیوارها آن هم ایستاده دفن شده، باستان شناسان اختلاف نظر دارند. قصه هایی در میان مردم بم رایج است که می گوید علت دفن این کودکان، حمله «آقا محمد خان قاجار» به بم و محاصره یک ساله ارگ توسط او است.

داستانی از گورستان
داستانی از گورستان
گویی ساکنین ارگ چون راهی به گورستان بیرون شهر نداشته اند، چاره ای جز دفن اجسادشان در لابه لای دیوارها نداشته اند. بین برخی مسن ها نیز داستان های ترسناکی هم از وجود موجودات عجیب و غریب و راه و رسم کشتن بچه ها توسط آن ها رایج است.شواهد و اسنادی که در این زمینه وجود دارد دفن بچه های به سه شکل انجام شده است. بچه هایی که خیلی کوچک بودند و به عبارتی نوزادان در چینه دیوار دفن شده و بدنشان طوری در خشت قرار گرفته که دیگر جدا نمی شده گویی خشت تابوت بچه بوده است، نوع دیگر طوری دفن شده اند که گویا مقداری از خشت های دیوار را برداشته اند تا فضایی ایجاد شود و بعد بچه را لابه لای خشت ها گذاشته اند. نوع سوم دفن این کودکان به گونه ای که انگار در گودی های پس از تخریب دفن شدند. این نوع تدفین احتمالا مربوط به دوران بعد از ترک ارگ بم و تخریب حاصل از نامسکون شدن آن صورت گرفته است.بر روی کفن این کودکان نقش و نگارهایی وجود دارد که خلاف قوانین اسلام است، شرعا هیچ مسلمانی نباید بر روی کفنش نقشی وجود داشته باشد. در زمان های دور در ارگ بم مردمانی با آیین های مختلف در کنار هم زندگی می کردند، با توجه به اینکه غیر مسلمان ها اجازه دفن مردگان خود را در کنار مسلمانان ندارند از همین رو ممکن است دفن کردن این کودکان در دیوارهای ارگ همین موضوع باشد. اما نبود بقایای افراد بالغ این فرضیه را ضعیف می کند.یکی از محققان موضوع را این گونه بیان می کند که قدمت بچه ها مربوط به بازه زمانی پس از مرمت حصار در اثر حمله افغان ها تا زمان ارگ در دوره قاجار بوده است؛ دورانی که ارگ بم درگیری های کمتری را شاهد بوده و این موضوع اصلا منطقی نیست که فردی بچه اش را در جایی که ممکن است خراب شود دفن کند. او معتقد است که در کرمان آیین ها و فرقه های بسیاری بوده است که تقریبا به هیچ وجه در موردشان چیزی منتشر نشده است.با توجه به گزارش هایی که بیان شد و این که تمامی کودکان پسر بوده اند این گمانه می رود که این یک رسم پسر کشی بوده که در دوره ای از تاریخ ایران وجود داشته است.
قصر ها و کاخ های زیبای کشور مراکش
قصر ها و کاخ های زیبای کشور مراکش
پادشاه مراکش چندین اقامتگاه رسمی در سراسر مراکش دارد. بازدیدکنندگان میتوانند فقط فضای بیرون این سازهها را از پشت دیوارهای باشکوه و دروازههای بلند آن ببینند که به شدت تحت محافظت است؛ با این حال تعدادی از قصرهای با ابهت قدیمی در مراکش وجود دارد که برای بازدید گردشگران باز است. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر بدانید.
قصر دار جماعی

قصر دار جماعی
قصر «دار جماعی» (Dar Jamai) در دهه ۱۸۸۰ توسط یک خانواده محلی با نفوذ ساخته شد که نام خود را روی آن گذاشتند. دو تن از اعضای این خانواده ثروتمند به عنوان وزرای (مقامات بلندپایه) سلطان حسن اول فعالیت میکردند. این قصر، طراحیهای سنتی متعددی دارد که شامل کاشیکاریهای رنگارنگ، گچبریهای مجسمهای، حکاکی روی چوب و پنجرههای طاقی شکل میشود. اطراف این قصر را چندین باغ احاطه کرده و در حال حاضر به عنوان موزه برای نمایش هنرهای سنتی و صنایع دستی کل کشور به کار میرود.
قصر سلطنتی، مکنس

قصر سلطنتی، فز
قصر سلطنتی واقع در مکنس (Meknes)، مشابه تمام اقامتگاههای سلطنتی مراکش، برای بازدید عموم نیست. بازدیدکنندگان میتوانند از طریق دروازه اصلی که تزییناتی تحسین برانگیز دارد، چشمهای از شکوه معماری این قصر را نظارهگر باشند.
قصر سلطنتی، فز

قصر سلطنتی، فز
قصر سلطنتی فز را دیوارها و دروازههای باعظمتی احاطه کردهاند. نگهبانان سلطنتی در اطراف قصر گشت میزنند و مانع از نزدیک شدن افرادی میشوند که میخواهند یواشکی عکس بگیرند. عکسبرداری از قصرهای سلطنتی فعلی حتی دیوارهای بیرونی و دروازههای آن ممنوع است. محوطه داخلی شامل ۸۰ هکتار میشود، هرچند بازدیدکنندگان میتوانند فقط درهای برنجی بسیاز بزرگ و سنگینی را مشاهده کنند که با چوب سدار و کاشیهای زلیج پوشانده شده است.
قصر البادی

قصر البادی
قصر البادی (El Badi) یکی از مراکز تاریخی مهم مراکش است که در گذشته از قصرهای فوقالعاده این کشور به حساب میآمد. هر چند که امروزه مردم میتوانند به بقایا و خرابههای آن نگاهی بیندازند و با قوه تخیل خود، شکوه و عظمت آن را تجسم کنند. این سازه در دهه ۱۵۰۰ به دستور سلطان احمد المنصور ساخته شد که میخواست یکی از زیباترین قصرهای تمام دوران را بسازد. قصر البادی به کاشی کاریهای نفیس، طلای درخشان، جواهرات پرزرق و برق و سایر طراحیهای لاکچری معروف بود.
قصر الباهیا

قصر الباهیا
قصر الباهیا (El Bahia)، یکی دیگر از جواهرات معماری مراکشی از دوران گذشته است که اواخر قرن ۱۹ ساخته شد. این قصر برای احمد ابن موسی ساخته شد که یکی از مقامات شهری و مشاور مورد اعتماد سلطان بود که از بردگی به قدرت رسیده بود. این قصر مجلل، معماری فوقالعادهای دارد که شامل کاشیکاریهای ظریف، سقفهای چوبی با چوب سدار، سقفهای نقاشی شده، تزئینات گچبری، فوارههای فضای داخلی، طاقهای با عظمت و حجم زیادی از نورهای طبیعی میشود. باغهای بسیار بزرگ نیز بر زیبایی این قصر افزودهاند.
قصر دار منبهی

قصر دار منبهی
قصر دار منبهی (Dar Menebhi) در گذشته متعلق به خانوادهی ثروتمند مراکشی به نام خانواده منبهی بود. این منزل لوکس در اواخر دهه ۱۸۰۰ به سبک اندلسی ساخته شد. حیاط اصلی این قصر، یک فواره در مرکز خود دارد و تعدادی اتاق نیز در اطراف آن قرار گرفته است. این سازه در دهه ۱۹۹۰ با دقت بازسازی شد تا بتواند شکوه اصیل خود را به معرض نمایش بگذارد. در حال حاضر از این قصر به عنوان موزه استفاده میشود.
داراِلمکزن

داراِلمکزن
قصر سلطنتی سابق دارلمکزن (Dar el-Makhzen)، در حال حاضر شامل ۲ موزه است. با اینکه تانگیر هیچگاه بهعنوان یکی از شهرهای امپراتوری مراکش نبود، ولی زمانیکه خانواده سلطنتی برای بازدید به شهرهای ساحلی شمالی میرفتند، از این قصر استفاده میکردند. اتاقهای اصلی آن در اطراف دو حیاط بزرگ قرار دارد. ستونهای باشکوهی دارد که قدمت برخی از آنها به دوران رومیها برمیگردد، علاوه بر این میتوان به فوارههایی از سنگ مرمر، سقفهای بلند چوبی، کاشی کاریهای سنتی و سایر تزئینات معرکه نیز اشاره کرد.
قصر سلطنتی، کازابلانکا

قصر سلطنتی، کازابلانکا
طبیعی است که کازابلانکا بهعنوان بزرگترین شهر مراکش نیز برای ایامی که پادشاه و سایر اعضای خانواده سلطنتی از این شهر بازدید میکند، یک قصر سلطنتی داشته باشد. بازدیدکنندگان اجازه ورود به محوطه قصر را ندارند، اما دروازه عظیم و بزرگ آن تا حدود کمی میتواند از آنچه که در پس دیوارهای قصر میگذرد به مردم بگوید. این قصر نیز خود بخشی فوقالعاده از معماری اسلامی است که یک حیاط بزرگ در قسمت جلویی و درختان مرکبات معطر در باغهایش دارد.
منبع: kojaro.com